Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός [1971]

zhteitai_epeigontws_gampros

Είδος: Κωμωδία
Σκηνοθεσία / Σενάριο: Σακελλάριος Αλέκος
Παραγωγή: Φίνος Φιλμ
Πρωταγωνιστούν: Βλαχοπούλου Ρένα, Λιβανού Μπέτυ, Μπάρκουλης Ανδρέας, Κυριακού Άννα, Λιάρος Πάυλος, Φιλιππίδης Ανδρέας, Ανδρονίδης Βασίλης, Τσιβιλίκας Βασίλης, Μεντής Κώστας, Νομικού Δήμητρα, Κεδράκας Νάσος, Παχής Στράτος, Συρογιάννης Ανδρέας, Σακελλάριος Αλέκος, Σπάθη Μαίρη, Βενιέρη Βάσω, Βλαχοπούλου Τιτίκα, Ελευθεριάδης Λευτέρης, Φύτιζα Δώρα, Κάφκας Γιώργος, Κοτσελίδης Γιώργος, Μαρελλί Πόπη.
Διάρκεια: 96
Εισιτήρια: 327366
Α' Προβολή: 1/11/1971

Υπόθεση:

Η Ρένα, από τότε που πέθανε ο άνδρας της έχει αφοσιωθεί στο εργοστάσιο της και στην κόρη της Πίτσα, παραμελώντας τον εαυτό της. Τώρα όμως με το φλερτ του Ντίμη αρχίζει να ξανανιώθει γυναίκα. Για χάρη του αποφασίζει να ασχοληθεί ακόμα και με θαλάσσιο σκι. Όταν όμως εκείνος έρχεται στο σπίτι της επίσημα, ζητάει σε γάμο την .. Πίτσα. Το σοκ για τη Ρένα είναι μεγάλο, όμως σύντομα θα παρηγορηθεί από το φλερτ ωριμότερου αυτή τη φορά, Άγγελου Φλωρά..

Σχόλια:

Βασισμένο στην παλιότερη θεατρική επιτυχία Δελησταύρου Και Υιός των Σακελλάριου και Γιαννακόπουλου και ρημέϊκ των κινηματογραφικών επιτυχιών Υιε Μου Υιε Μου (1965) και Δελησταύρου και Υιός (1957). Νεότερο ρημέϊκ: Η Μανούλα, το Μανούλι και ο Παίδαρος.

πηγή υπόθεσης: Multimedia CD-ROM Ελληνικός Κινηματογράφος 1997 ΕΘΝΟDATA
πηγή σχολίων: Δίτομη Εγκυκλοπαίδεια Ελληνικός Κινηματογράφος 2005 Ελληνικά Γράμματα ISBN: 9604067761